Reisebeskrivelse

Standard Norge, Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) og Standard Online AS har kontor i Strandveien 18 på Lysaker rett utenfor Oslo. Det er ca. 5 km fra Oslo sentrum til Lysaker. Vi oppfordrer våre gjester til å reise kollektivt.

Hvordan komme seg til Strandveien 18 på Lysaker?

 

Fra Gardermoen
Den enkleste måten å reise på, er å benytte Flytoget. Ta tog merket Drammen, og gå av på Lysaker stasjon. Reisetiden er 35 minutter, og billetten koster kr 170,- én vei. Fra Lysaker stasjon er det gangavstand, se kart.

Du kan reise uten papirbillett med Flytoget. Det er satt opp egne automater for dette på alle stasjoner, men husk å trekke kredittkortet før ombordstigning.

Alternativt kan en reise med lokal- eller regionaltog fra flyplassen til Lysaker. Dette gjelder kun tog mot Kongsberg, Skien eller Larvik. Dette tar fra 45 til 60 minutter. Billettprisen er kr 90,- for forhåndskjøpte billetter. Kjøpes billetten på toget, koster den kr 40,- ekstra.

Fra Oslo sentrum

Lysaker er et transportknutepunkt og lett tilgjengelig med kollektiv transport. Lysaker ligger på grensen mellom Oslo og Bærum, men det skal kun betales lokaltakst som i Oslo.

Tog:
Ta lokal- eller regionaltog fra sentrum (Oslo S eller NSB Nasjonaltheatret stasjon) vestover. Gå av på Lysaker stasjon. Turen tar 10 minutter. Flere lokal- og regionaltog stopper på Lysaker. De går fra sentrum med jevne mellomrom. Vær oppmerksom på at noen har endestasjon på Skøyen, som er stasjonen før Lysaker. Fra Lysaker stasjon er det gangavstand, se kart. Billettprisen er kr 30,- for forhåndkjøpte billetter og 40 kroner dyrere ved kjøp om bord på toget.

Buss:
Det er mange busser som stopper på Lysaker, f. eks. buss nr. 31 mot Fornebu/Snarøya, 121 mot Sandvika, 131 mot Bekkestua, 132 mot Hosle, 142 mot Kolsås, 143 mot Gullhaug, 151 mot Rykkinn, 152 mot Rykkinn, 163 mot Skui, 302 mot Fornebu og 32 mot Voksen Skog. Gå av ved Lysaker jernbanestasjon, unntatt for buss nr. 32 som stopper ved Lysaker bru. Turen fra sentrum tar fra 10 til 20 minutter, avhengig av rute. Billettprisen er kr 30,- for billetter som er forhåndkjøpte (informasjon om kjøpssteder), og kr 50,- for billetter som kjøpes av sjåfør.

Månedskort, ukeskort og dagskort for Oslo gjelder også for reiser til Lysaker. Dette gjelder både tog og buss.

Informasjon om tog- og busstider kan du enten få ved å ved å gå inn på Ruters nettside eller ringe 177 (hvis du ringer fra Oslo eller Akershus).

Gangavstand
Fra Lysaker stasjon (og Lysaker bru for buss nr. 32) er det raskest å gå ned til elven og følge denne eller bruk gangbroen over E18 og skrå rett fram mot våre lokaler. Begge rutene er merket med prikker på kartet.

Bil
Fra øst (sentrum)
Det anbefales å benytte avkjøringen til Lilleaker. Ta til venstre i første rundkjøring og følg veien under E18. Ta deretter til høyre i neste rundkjøring, til venstre i tredje rundkjøring og du er på plassen foran hovedinngangen til våre kontorer.

Fra vest (Bærum)
Ta av i avkjøringen til Lysaker. Følg veien og ta til høyre i første rundkjøring gjennom tunnelen. Deretter rett fram i neste rundkjøring og du er på plassen foran hovedinngangen til våre kontorer.

Parkering
Dersom du kjører bil vil du finne mulige parkeringsplasser merket av på kartet nedenfor.

Plassene rett foran hovedinngangen og på plassen rett nord for bygningen, er beregnet på korttidsparkering mot avgift.

Dersom du skal delta på et møte av lengre varighet, inntil en hel dag, henviser vi til utendørsparkeringen på østsiden av Lysakerelven (kr 15,- per time, kr 70,- per døgn) eller i parkeringshuset på vestsiden av bygningen (kr 36,- per time, kr 220,- per døgn).

Våre lokaler
Ved ankomst Strandveien 18, vennligst registrer deg i resepsjonen i ankomsthallen. Vi har kontorer i 4. etasje.

Velkommen!

Kart som viser parkerlingplasser og gangveier fra Lysaker stasjon til Strandveien 18

oppdatert per 2013-05-08

Sist oppdatert: 2013-12-06