Hvordan skaffe seg NORSOK

Vi tilbyr fleksible løsninger for deg. Velg mellom abonnement, samlinger og enkeltkjøp. I vår nettbutikk får du enkel tilgang til akkurat de NORSOK-standardene du trenger.

Alt på ett sted - rett fra kilden

Det er Standard Norge som har ansvaret for utviklingen og utgivelsen av NORSOK. For brukere av standardene er det derfor en stor fordel å kjøpe standardene og andre tilleggsprodukter fra oss - rett fra kilden.

Flere store internasjonale bedrifter framhever spesielt våre fleksible løsninger ved levering av NORSOK - vi gir deg tilgang til kun de standardene du trenger.

Abonnement på NORSOK

Abonner på enkeltstandarder, samlinger eller komplett samling med alle NORSOK-standardene. Med et abonnement på web er du sikret at standardene alltid er oppdatert og tilgjengelige for deg via våre nettsider.

Be om et tilbud på abonnement

Kjøp en standardsamling

For å gjøre valget av riktige NORSOK-standarder enklere for deg som jobber i oljeindustrien har vi flere standardsamlinger som gir oversikt over de viktigste standardene innenfor områder som drilling, engineering og materialvalg, subsea og HMS-området.

Kjøp en standardsamling

Enkeltkjøp NORSOK

Oversikt over alle NORSOK-standarder i vår nettbutikk

Utvidet tilgang til innhold i standarder – digital bruk av standarder

Ønsker du å bruke og bedre utnytte innholdet i standarder i egne systemer og programvare? Med en avtale om utvidet tilgang er dette mulig, og det gir deg større og flere muligheter.

 

Kontakt oss

  • Salg / Sales

    Ta kontakt for informasjon om våre produkter og tjenester. +47 67 83 87 00

Aktuelle samlinger med NOSOK

Se alle produkter

NORSOK standarder