Hvordan skaffe seg NORSOK

Vi tilbyr fleksible løsninger for deg. Velg mellom abonnement, samlinger og enkeltkjøp. I vår nettbutikk får du enkel tilgang til akkurat de NORSOK-standardene du trenger.

Alt på ett sted - rett fra kilden

Det er Standard Norge som har ansvaret for utviklingen og utgivelsen av NORSOK. For brukere av standardene er det derfor en stor fordel å kjøpe standardene og andre tilleggsprodukter fra oss - rett fra kilden.

Flere store internasjonale bedrifter framhever spesielt våre fleksible løsninger ved levering av NORSOK - vi gir deg tilgang til kun de standardene du trenger.

Abonnement på NORSOK

Abonner på enkeltstandarder, samlinger eller komplett samling med alle NORSOK-standardene. Med et abonnement på web er du sikret at standardene alltid er oppdatert og tilgjengelige for deg via våre nettsider.

Be om et tilbud på abonnement

Kjøp en standardsamling

Vi tilbyr flere standardsamlinger som gir oversikt over relevante standardene innenfor områder som drilling, engineering og materialvalg, subsea og HMS-området.

Se oversikt over samlinger med NORSOK

Utvidet tilgang til innhold i standarder

Ønsker du å bruke og bedre utnytte innholdet i standarder i egne systemer og programvare? Med våre abonnement Pro og Software er dette mulig, og det gir deg større og flere muligheter til å utnytte innholdet i standardene du bruker. Du vil kunne forenkle og automatisere prosesser, spare tid og ressurser og reduserer risikoen for feil. 

Les mer om utvidet tilgang

Oversikt over NORSOK standarder

Last ned en oversikt over NORSOK standarder til bruk i olje og gass industrien (pdf)

Aktuelle samlinger med NOSOK

Se alle produkter

NORSOK standarder