Besøk oss

Standard Norge, Standard Online AS og Standards Digital har kontor på Lysaker i Oslo. Det er cirka seks kilometer fra Oslo sentrum til Lysaker. Vi oppfordrer våre gjester til å reise kollektivt.

Lilleakerveien 2A sett fra Lilleakerveien
Foto: Standard Norge

Du finner oss i Lilleakerveien 2A. Hovedinngangen er til venstre på bygningen på dette bildet (bildet er tatt fra Lilleakerveien mot vest). Byggets hovedinngang er i 3. etasje. Vi har kontorer i 7. etasje. 

Reise fra Oslo Lufthavn

Den enkleste måten å reise på, er å benytte Flytoget. Ta tog merket Drammen til Lysaker stasjon. Reisetiden er 35 minutter. 

Alternativt kan du reise med lokal- eller regiontog fra flyplassen til Lysaker stasjon. Dette gjelder kun tog mot Skien, Kongsberg eller Drammen. Det tar fra 35 til 45 minutter. 

Reise fra Oslo sentrum

Du kan reise kollektivt med buss eller trikk til Lilleaker, eller med buss eller tog til Lysaker stasjon.
 
Månedskort, ukeskort og dagskort for Oslo gjelder også for reiser til Lilleaker og Lysaker. Dette gjelder både buss, trikk og tog. Informasjon om trikk-, buss- og togtider kan du finne på Ruters nettside.
 

Buss

Velg buss nr. 31 mot Snarøye til stoppested Lysaker stasjon, eller en av de mange bussene mot Fornebu, Snarøya og andre destinasjoner i Bærum, som stopper på Lysaker stasjon. Turen fra sentrum tar fra 10 til 20 minutter, avhengig av rute.
 

Trikk

Velg trikk nr. 13 mot Bekkestua til stoppested Lilleaker (merket med T på kartet). Turen fra sentrum tar ca. 20 minutter.
 

T-bane

Det er også mulig å reise t-banelinje 3 i retning Kolsås. Gå av på Bjørnsletta stasjon. På andre siden av veien ligger en bensinstasjon. Følg Hartmanns vei til venstre for bensinstasjonen. Følg den veien inntil du kommer til en bom, fortsett videre, rett etter bommen kan du svinge til venstre inn i Guvernørens vei. Følge den til du kommer ned på Lilleaker trikkestopp (merket av på kartet).
 

Tog

Ta lokal- eller regiontog (fra Oslo S eller Nationaltheatret stasjon) vestover til Lysaker stasjon. Turen tar 10 minutter. Vær oppmerksom på at noen tog har endestasjon på Skøyen, som er stasjonen før Lysaker.
 

Sykkel 

 
Fra Oslo sentrum er det en flott sykkelvei på sjøsiden av E18 fra Vika Atrium, Filipstad og langs Frognerstranda og Bestumkilen til Lysaker stasjon. Derfra er det ca. 300 meter opp til  Lilleakerveien 2A. Det er sykkelparkering utenfor inngangen til Lilleakerveien 2A.
 

Gangavstand fra trikk, buss og tog

Busstopp Lysaker bru er rett etter av bussen har svingt av fra E18.

Fra trikkestopp Lilleaker er det ca. 700 meter ned til Lilleakerveien 2A. Følg Lilleakerveien rett nedover til 2A.

Fra Lysaker stasjon er det to alternative ruter opp til Lilleakerveien 2A, hhv. ca 300 og 400 meter.

Gå ut på nordsiden av stasjonen, gå til venstre et lite stykke, følg første mulige gangvei til høyre, gå over en bro, følger deretter elven skrått til høyre, gå rett fram og ta inn til høyre ved Lilleakerveien 2A.

Rutene fra Lilleaker trikkestopp og fra Lysaker stasjon er merket av med prikker på kartet.

Stiplet linje viser veien til Lilleakerveien 2A fra Lysaker stasjon, nærmeste busstopp og nærmeste trikkestopp.

Reise med bil

Fra øst (sentrum)

Kjør E18 og velg avkjøringen til Lilleaker. Kjør rett fram i første rundkjøring. I neste rundkjøring er det mulig å svinge til venstre og parkere på CC Vest sin parkeringsplass. Vi har ikke egne gjesteparkeringsplasser i Lilleakerveien 2A.

Fra vest (Bærum)

Ta av til Ring 3 (Granfosstunellen). Sving av mot Lilleaker i tunellen. Sving av i første avkjøring i rundkjøringen (inn til CC Vest sin parkeringsplass).

Parkering

CC Vest har avtale med Onepark om parkeringsregulering. Det er tre timer gratis parkering, og deretter kr 15,- per påbegynte 15 minutter. Se ellers regler på nettsiden eller oppslag på parkeringsområdet.

CC Vest har egne parkeringsplasser til el-bil. Fra parkeringen er det gåavstand ned til Lilleakerveien 2A.

Når du ankommer Lilleakerveien 2A

Hovedinngangen er i 3. etasje. Når du kommer inn, kan du gjøre følgende: 
 
  • Finn registreringsskjermen for gjester (rett fram i hovedinngangen).
  • Finn logoen til Standard Norge eller Standard Online på skjermen.
  • Registrer deg som anvist. (Møteansvarlig eller den du skal besøke blir varslet med SMS etter at du har registrert deg).
  • Ta besøkslapp fra den lille skriveren. Den inneholder blant annet en QR-kode.
  • Ta heisen til høyre ved hovedinngangen opp til 7. etasje.
  • På høyre side av døra er det en kortleser. Hold QR-koden på besøkslappen foran leseren, og døra blir låst opp. (Bruk den automatiske døråpneren under QR-leseren eller åpne døra manuelt.)
  • Du har nå kommet til vårt møteområde. Et par møterom finnes til venstre, mens de fleste er innover i lokalet til høyre. Møteinnkaller eller den du skal besøke, vil møte deg i dette området. 
Vi minner om at vi ikke har egne parkeringsplasser til gjester, se ellers parkering under avsnittet om bil.