Utvidet tilgang til innhold i standarder

Ønsker du å bruke og bedre utnytte innholdet i standarder i egne systemer og programvare? Med våre abonnement Pro og Software er dette mulig, og det gir deg større og flere muligheter til å utnytte innholdet i standardene du bruker.

Animert bilde av laptop lyspære tannhjul
Foto: AdobeStock

Forenkle og automatiser prosesser, spar tid og ressurser og reduser risiko for feil.

Bruk innhold i standarder til for eksempel:

  • Klipp og lim
  • Kravhåndtering
  • Produksjonsprosesser
  • Tilbudsprosesser
  • Kvalitetsprosesser
  • Kalkulasjoner
  • Gap-analyser

Hva har du tilgang til?

Har du kjøpt en standard som et enkeltkjøp, eller i et Basic eller Plus abonnement, har du betalt for lesetilgang. Å bruke innholdet utover dette krever at man har et Pro eller Software abonnement på dokumentet man ønsker å bruke.

Tilgjengelig med abonnement Pro eller Software

Utvidet tilgang til innholdet i standarder forutsetter at du har abonnement fra Standard Online på de aktuelle standardene i tjenestenivåene Pro (Klipp&Lim) eller Software (Klipp&Lim + Software).

  • Skal du benytte innhold fra standarder i interne dokumenter som Sharepoint og lignende, tilsvarer dette et Pro-abonnement.
  • Skal du bruke standarder i 3. parts programvare/software, må du ha et Software-abonnement. Se oversikt over programvareleverandører Standard Online har distribusjonsavtale med lenger ned på siden.

Les mer om våre tjenestenivå for abonnement 

Hvilke produkter?

Tjenesten omfatter for tiden kun produkter med prefix NS, NS-EN, NS-EN ISO, NS-ISO, ISO, NORSOK, NEK og NEK EN.

Kontakt oss i dag og vi hjelper deg i gang

E-post: salg@standard.no
Telefon: 67 83 87 00

Programvareleverandører

Pr. 2021-11-08 har Standard Online distribusjonsavtale med disse programvareleverandørene:

Adept Concept

Få full kontroll over alt regelverk selskapet må forholde seg til slik at du enkelt kan ivareta dette i daglig drift.

Tribia AS – Interaxo

En mal for enkel og strukturert innsamling og kontroll av FDV dokumentasjon iht. SN/TS 3456:2018. Med utvidet tilgang til denne standarden kan du fullt ut utnytte den systemstøtten Interaxo gir deg i din FDV innsamling

Compendia

Knytter prosesser, risikovurderinger og annen dokumentasjon tett opp mot krav i ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. Dette løses ved hjelp av rådgivning og innovative digitale løsninger og tett samarbeid med kunde.

Corporater

Tilbyr software for helhetlig virksomhetsstyring, ledelsessystem, risikostyring og etterlevelse som hjelper virksomheten inn i en moderne risikobasert tilnærming – samkjørt med virksomhetens strategi og mål. Spør oss om hvordan vi har digitalisert ISO standarder for å gi deg en forenklet og mer effektiv hverdag.

Kontakt oss i dag og vi hjelper deg i gang

Les mer om abonnement