Student

Vi ønsker å ivareta et godt samarbeid med universiteter og høyskoler. Er du student og trenger tilgang til standarder kan vi tilby deg et studentabonnement til en gunstig pris. Du får da lesetilgang til over 50 000 standarder og gunstige rabatter på utskrifter.

Unge mennesker som sitter sammen og samarbeider med PC, nettbrett og notatbok
Foto: Shutterstock

Standard Norge er medlem av Næringslivsringen ved NTNU, studieprogrammet for Bygg- og miljøteknikk og deltar på Bygg- og miljødagen i Trondheim. I tillegg deltar vi blant annet på karrieredagen ved NMBU på Ås og karrieredagen ved NTNU, Gjøvik. Vi holder også bedriftspresentasjoner for studenter.

Forelesninger, foredrag og kurs

Flere av medarbeiderne våre bidrar med forelesninger og kurs for studenter og undervisningspersonell. Vi besøker også videregående skoler der vi holder presentasjoner om standarder og standardisering. 

I tillegg har vi et tett samarbeid med universiteter og høyskoler gjennom arbeid i komiteene våre.

Ønsker du at Standard Norge skal bidra med forelesning, foredrag, bedriftspresentasjon eller kurs på din (høg)skole eller ditt universitet, kan du ta kontakt med vår kommunikasjonsdirektør Marit Sæter.

Marit er blant annet representant for Standard Norge i Næringslivsringen ved NTNU. Vi holder innlegg om de fleste standarder og gjennomfører gjerne kurs i standardisering.

Studentabonnement

Vi har et eget abonnement for studenter. Da får du lesetilgang til NS, IEC, ISO og NEK standarder som utgjør over 50 000 gyldige standarder. 

Les mer om studentabonnement

Møt studenter på sommerjobb