Skriv ut selv

Den raskeste måten å få tilgang til standardene du trenger, er å velge leveringsalternativet "Skriv ut selv". Etter at du har gjennomført handleprosessen, ligger standarder som du har valgt å skrive ut selv på "Min side".

Standardene er tilgjengelige for utskrift i 7 dager etter kjøpstidspunktet. Etter utskrift blir filene slettet fra "Min side". Filene kan ikke lagres lokalt på din PC.

Standarder man skriver ut selv blir vannmerket.

For å kunne åpne og skrive ut dokumenter fra standard.no må du bruke Adobe Reader/PRO/Acrobat. Vi anbefaler at du benytter nyeste versjon av Adobe Acrobat Reader til å lese og skrive ut elektroniske standarder. Programmet kan lastes ned gratis fra adobe.com.