Logg deg inn

Det er kun kunder med en abonnementsavtale som per dags dato kan logge seg inn på våre nye nettsider, som du nå er på. For alle andre må man fremdeles logge seg inn på våre gamle nettsider.

Gå til våre gamle nettsider for å logge deg inn der.

Gå til hjelpesidene på våre gamle nettsider for informasjon om hvordan man logger seg inn på gamle nettsider.

Abonnementskunde?

Som abonnementskunde må du første gang du skal logge deg inn på våre nye nettsider gjøre følgende:

• Gå til våre gamle nettsider for å logge deg inn
  • Klikk på fanen «Abonnement»
  • Klikk deretter på den blå knappen «Gå til nye sider» som lenker deg videre til ny løsning
  • Her må du opprette bruker på nytt, men du kan gjerne bruke samme epostadresse og passord som vanlig. Logg deg inn og aksepter salgsvilkår og betingelser.

Ved annengangsinnlogging kan man logge direkte inn på de nye nettsidene med brukernavn og passord eller med Single Sign-On (SSO). Du finner lenke til Logg inn i det blå toppfeltet på nettsiden.

Single Sign-On (SSO)

Det vil være mulig å benytte seg av Single Sign-On (SSO) som autentiseringsmetode i våre nye løsninger for alle brukere fra samme organisasjon, enten via domene eller tenant-ID. Dersom dere ønsker å benytte dere av Single Sign-On eller dersom dere lurer på om deres bedrift allerede har dette satt opp, vennligst ta kontakt med oss på support@standard.no.